Palestinian prisoners address internationalists for the Week of Action to Free Ahmad Sa’adat

0
813

A message from the prisoners of the Popular Front for the Liberation of Palestine in the occupation jails to the supporters of the international campaign to free Ahmad Sa’adat and all Palestinian prisoners:

In recent years, many people have been told that we have reached the end of the revolutionary era, that the time of revolutionaries is over, and only liberalism, individualism and selfishness are dominant in this world. However, proof that this world is still turbulent with revolutionary spirit is found in the international campaign of solidarity with the leader Ahmad Sa’adat, Abu Ghassan. He is a revolutionary shout that reminds the world that revolution is not only an idea and a choice, but a human duty as well.

The voice of Abu Ghassan, the imprisoned leader, is a revolutionary shout from the depths of the dungeons of the enemy, reminding us of the revolution’s symbols and goals, including lifting injustice and oppression from people wherever they are. Palestine is not an imagined geography, it is part of this world and still represents the destination of revolutionaries everywhere.

To all comrades in the international campaign spread throughout the world…To the free people of the world…Your support for the leader Ahmad Sa’adat is an integral and important part of all efforts calling for and promising revolutionary upsurge to confront the forces of occupation and injustice. Continue your struggle, support and solidarity with the Palestinian prisoners’ movement and with freedom fighters around the world. These efforts remain a source of pride for all of us.

Finally, this brief message of ours does not come only to support Abu Ghassan, but rather what he embodies and represents: steadfastness, dignity and humanity in the face of injustice. The cause of the prisoners transcends borders, geographies, walls and parallel time. It is a revolution confronting injustice in which our prisoners unite with all of the revolutionary prisoners around the world in the dungeons of oppression and persecution, especially Comrade Georges Abdallah and many other sons and daughters of the revolution.

Until we meet one day on the land of liberated Palestine,

Your comrades in the Popular Front for the Liberation of Palestine in the occupation prisons

تنتاب البشر في الأعوام الأخيرة، أفكاراً تُبّشر بانتهاء عصر الثورات، وأن عهد الثوريين فل ولم يعد في هذا العالم إلا القيم الليبرالية والفردانية والأنانية، ولتذكير البشر، بأن هذا العالم لا زال يموج بالثورة، لا أدل على ذلك إلا الحملة الدولية للتضامن مع القائد أحمد سعدات “أبو غسان”، فهو
الصرخة الثورية التي تذكر العالم بأن الثورة ليست فكرة فقط وليست خياراً، إنما هي واجب إنساني أيضاً، هي خط الدفاع المتقدم عن إنسانية الإنسان أو كرامته البشرية في مواجهة قوى الظلم والبطش والطغيان والاحتلال والاستعمار.

أبو غسان القائد الأسير هو صرخة ثورية من عمق باستيلات العدو. تذكر بوجود عناوين للثورة، تشمل رفع الظلم والاضطهاد عن الإنسان أينما كان وأينما تواجد، وفلسطين ليست جغرافيا متخيلة، إنها جزء من هذا العالم ولا زالت تمثل وجهة الثوريين من حول العالم.

الرفاق في الحملة الدولية المنتشرون في العالم.. يا أحرار العالم
إن مساندتكم للقائد أحمد سعدات هي جزء مهم لا يتجزأ من الجهود الأخرى الداعية والمبشرة بالثورة في مواجهة قوى الاحتلال والظلم. فاستمروا في نضالكم ومساندتكم وتضامنكم مع الحركة الأسيرة الفلسطينية، ومع مقاتلي الحرية في جميع أنحاء العالم، فهذه الجهود تظل مثار فخر واعتزاز لنا جميعاً.

وأخيراً رسالتنا المقتضبة هذه ليست دعماً لأبي غسان بل لما يجسده من صمود وكرامة وإنسانية في مواجهة الظلم، فقضية الأسرى عابرة للحدود والجغرافيا والجدران والزمن الموازي، هي ثورة في مواجهة الظلم يلتحم خلالها أسرانا مع الأسرى الثوريين حول العالم في كافة سجون القمع والاضطهاد وخاصة الرفيق جورج عبدالله وغيرهم الكثير من أبناء الثورة.

وإلى أن نلتقي يوماً على أرض فلسطين المحررة

رفاقكم في منظمة الجبهة الشعبية لتحرير فلسطين في سجون الاحتلال